Yritys ja arvot

Ammattitaitoa jo vuodesta 1975

VSPP-Team, yritys ja arvot

Vaajakosken Sähkö- ja Putkipalvelu Oy on ammattitaitoisesti palveleva LVI-alan yritys ja luotettu yhteistyökumppani. Toteutamme LVI-urakointia mm. kotitalouksille, taloyhtiöille ja yritysasiakkaille Jyväskylän ja muun Keski-Suomen alueella. Teemme vuosittain töitä neljän työntekijän voimin noin 500:ssa kohteessa.

Meiltä saat kaikki putkityöt laadukkaasti pienistä huoltotöistä aina isompiin saneerauksiin saakka. Työ sisältää tarvittavat materiaalit ja lakisääteisen takuun. Toimialaamme kuuluvat myös mm. kaukolämpöasennukset ja viemärikuvaukset. Yrityksellämme on vaadittavat kaukolämpöluvat ja valvontaoikeudet.

Vahvuutemme on pitkä kokemus, sillä olemme toimineet alalla jo vuodesta 1975 asti. Vuodet ovat kartuttaneet osaamistamme ja kokemustamme erityisesti vanhojen kiinteistöjen osalta – ja tekevät sitä edelleen. 

Vaajakosken Sähkö- ja Putkipalvelu Oy:n arvot

  • Asiakaslähtöisyys – toteutamme yhdessä asiakkaan kanssa parhaat ja toimivat ratkaisut kuhunkin kohteeseen
  • Laatu  Toimimme täsmällisesti, huolellisesti ja käytämme laadukkaita LVI-tuotteita
  • Yhdessä tekeminen ja onnistuminen – Pidämme huolta työntekijöistämme ja toimimme työkohteissa yhteistyössä eri alojen ammattilaisten kanssa
  • Ekologisuus ja hiilijalanjäljen pienentäminen  Kierrätämme käytöstä poistuvat LVI-tuotteet  ja vähennämme edestakaisin ajamista pitämällä riittävän kattavaa tarvikevarastoa autoissamme

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Vaajakosken Sähkö- ja Putkipalvelu Oy:lle Avainlippu-merkin tunnustuksena hyvin tehdystä Suomalaisesta työstä.