Viemärikuvaus

Haluaisitko selvittää putkiston kunnon? Teemme viemärikuvauksia erilaisissa kohteissa Jyväskylän ja muun Keski-Suomen alueella.

viemarikuvaus vspp.fi Copyright Vaajakosken Sähkö- ja Putkipalvelu Oy

VIEMÄRIKUVAUKSEN EDUT

Viemärikuvauksen avulla voidaan selvittää helposti ja kustannustehokkaasti putkiston kunto. Yleisiä käyttökohteita viemärikuvaukselle ovat muun muassa viemärien tukkeumien ja vuotojen paikallistaminen. Viemärikuvauslaitteistoa voidaan nimestään huolimatta käyttää myös lukuisiin muihin käyttökohteisiin. Muita käyttökohteita voivat olla esimerkiksi salaojat sekä sadevesijärjestelmät tai vastaavat.

ENNAKOI ONGELMAT

Salaojat ja viemärit kestävät rakenteina pitkään, mutta ne eivät ole ikuisia. Rakenteiden kestävyys riippuu olosuhteista. Kun viemäri- ja salaojaputket tarkistetaan säännöllisesti, voidaan ongelmat ehkäistä jo etukäteen. Viemärikuvaus toteutetaan rakenteita vahingoittamatta.

Vaajakosken Sähkö- ja Putkipalvelu Oy viemärikuvaus Copyright

TARKKAA TIETOA PUTKISTON KUNNOSTA

Teemme viemärikuvaukset nopeasti, edullisesti ja siististi. Viemärikuvaus antaa tietoa putkiston kunnosta ja mahdollisesta korjaustarpeesta. Käytännössä kuvaaminen tapahtuu viemällä viemäriin tai muuhun putkistoon joustava kaapeli, jonka loppupäässä on erikoiskamera. Kameran välittämää videokuvaa voidaan seurata reaaliaikaisesti näytöstä. Asiakas saa putkistokuvauksesta ja putkiston kunnosta raportin, joka sisältää kuvausvideon ja mahdollisia still-kuvia ongelmakohdista.

KYSY LISÄÄ VIEMÄRIKUVAUKSESTA! 
MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

 

APLIVI Vaajakosken Sähkö- ja putkipalvelu Oy